La Platja

“Sota les llambordes, la platja” és una de les frases mítiques apareguda en una de les pintades de maig del 68 a París, la revolta que implicar un canvi cultural i polític.

“La Platja” som un mitjà digital i audiovisual que naix per transmetre les lluites socials que pretenen convertir Barcelona en la platja que van somiar uns revolucionaris a París fa més de 50 anys i que somiem nosaltres també.

Una iniciativa impulsada per gent de l’Esquerra Independentista i finançada per la CUP Capgirem Barcelona, tot i que aspirem a l’autofinançament. La Unitat Popular per a la ruptura amb el sistema capitalista i amb l’estat espanyol és el nostre objectiu compartit amb les CUP, que treballem des de la comunicació i la informació.

Ens gestionem de forma autònoma amb un Consell Rector que és l’encarregat de prendre les decisions editorials en un mitjà que aspira a ser l’altaveu dels moviments socials més combatius. Farem crònica de les lluites des d’una perspectiva pròpia i innovadora i treballarem pel contribuir al canvi social i la ruptura.

Creiem en el dret a la informació i per això donarem la perspectiva i la informació que no donen els mitjans que serveixen als interessos de les entitats bancàries i dels grans capitals de l’IBEX 35. Ho farem de forma rigorosa i contrastada però també traient a la llum aquella informació que ens volen ocultar.